DNT Victoria Skipnes og Håvard Mikalsen 1

Grønn fredag på en torsdag - turglede og gjenbruk

1. desember 2021

Med miljøvettreglene i ryggsekken arrangerte DNT ung Bodø «Grønn fredag på en torsdag» i Black box´n i Beddingen kulturhus i Molobyen.

Les mer

Moa Björnson9

Kaospilot Moa Björnson (36) skal stedsutvikle Molobyen

11. november 2021

Med åpenhet for andres ideer og fokus på medvirkning og aktivitet, skal den tidligere utviklingssjefen på Træna nå sette Molobyen på kartet. -Dette området har et unikt og fantastisk potensial, sier Moa Björnson.

Les mer

PRESS Illustrasjon Molobyen av Smitdt Hammer Lassen

- Vi har aldri hatt en så grundig og solid områdeplan

28. oktober 2021

Dette sier leder for byutvikling Annelise Bolland i Bodø kommune, og viser til en nå godkjent plan for Molobyen.

Les mer

SALTEN friteater

- Dette huset var en grunn for å flytte hjem til Bodø

21. oktober 2021

Som nyutdannet skuespiller skulle Matias Bjune Pedersen (25) velge seg veien videre i livet. Valget falt på hjembyen Bodø. - Dette huset i Molobyen var virkelig en av grunnene til å flytte hjem til Bodø som nyutdannet skuespiller, smiler han.

Les mer

NETT Jorun Vigerust2

- Dette er et etterlengtet rom

21. september 2021

At det å ha en uavhengig scene for dansekunsten er gull verdt, er det ingen tvil om. - Dette er et etterlengtet rom, et savn i mange år, sier dansekunster Iselin Aamodt Borgan (36) i BAREDANS, Bodø Arena for dansekunst.

Les mer

NETT Nicholai Astrup høyre kommunal og moderniseringsminister

Fra båtverksted til kreativitet, samarbeid og skaperkraft

15. juli 2021

Inne i det gamle båtverkstedet fylles rommet av dresskledde. Det småprates, hilses «takk for sist», og stemningen er optimistisk. En av gjestene utenbys fra skaper litt ekstra oppmerksomhet, for det er alltid stas å bli sett – også av kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H), når et selskap som Kraft åpner dørene i Bodø.

Les mer

NETT Dronebilde Molobyen 2 foto drone nord scaled

Nå er planforslaget for Molobyen klart

25. mai 2021

Nå skal et grundig forslag for Molobyen behandles politisk. – Dette er en milepæl i prosjektet, sier daglig leder Håvard Engseth i Breivika Utvikling Bodø.

Les mer

IMG 8503

Nå offentliggjøres medvirkningen for Molobyen

15. oktober 2020

– Ensomhet har vært en ledestjerne i medvirkningsprosjektet, og vi har sett et ønske om en inkluderende og human bydel hvor folk har stort fokus på særlig havnepromenaden i Molobyen, forteller sosiolog og design researcher Mette Mossige i Prologue AS.

Les mer

Emma Dorothea Christensen 2 scaled uai 2560x1440

Kjærkommen sommerfotball med Molobyen ActionNow

12. august 2020

Hver onsdag og fredag gjennom hele sommeren har gutter og jenter i alderen 13 til 16 år møttes for å spille fotball og ha det gøy. – Vi har sett et stort potensial i denne typen kjærkommen sommeraktivitet, sier daglig leder Ørjan Berg for barne- og ungdomsavdelingen i Bodø/Glimt.

Les mer

Molobyen bredde scaled uai 2560x1440

Utviklingsområde Vest skal nå hete «Molobyen»

19. juni 2020

Etter en kreativ navneprosess med flere forslag på blokka, var det full enighet om navnet «Molobyen» for Utviklingsområde Vest, som strekker seg fra Molorota til Breivika i Bodø sentrum

Les mer

Medvirkningsprosess Utviklingsområde vest Hilde og Mette

Innbyggerne bidrar i utvikling av Bodø sentrum

28. mai 2020

Når man skal bygge ut en helt ny bydel er det viktig å få fram gode ideer, ærlige meninger og hensyn som bør tas. Derfor involveres Bodø-folk i alle aldre for å bidra med sin mening om Utviklingsområde vest i Bodø sentrum.

Les mer

Action Now WEB Breivika Utviklin g Ellisiv og Ørjan 1 of 1

Breivika Utvikling og Bodø/Glimt tar Løvold Cup til nytt nivå

26. februar 2020

Løvold Cup har i mange år vært en stor og populær fotballturnering i Bodø. Nå skal Bodø Glimt og aktørene bak Breivika Utvikling slå seg på lag og gi turneringen et helt nytt innhold.

Les mer

Planforslag Breivika Utvikling SHL arkitekter uai 2619x1473

Finpusset plan for ny bydel i Bodø

12. desember 2019

Finpusset planforslag for Utviklingsområde vest fikk god respons hos Bodø kommune. – Veldig interessant og godt gjennomarbeidet, sier byplansjef Annelise Bolland.

Les mer

Planforslag trapp mot vannet Breivika Utvikling

For første gang i Bodø brukes kunstig intelligens i arealplanleggingen

12. august 2019

Utviklingsområde vest strekker seg fra Molorota til Breivika. Nå har de danske arkitektene i Schmidt Hammer Lassen tatt i bruk Spacemaker. En ny programvare som med hjelp av kunstig intelligens optimerer den beste plasseringen for byggene som skal opp på tomta med tanke på sol og vind.

Les mer

Plankonsulent og arkitekter kart e1559824007756 uai 2880x1620

Danske arkitekter på besøk i Bodø

6. juni 2019

- Vi er her for å bli kjent, sier arkitektene Søren Arentsen og Hanna Johansson fra Schmidt Hammer Lassen Architects, som er i Bodø for å oppleve bydelen de skal være med å utvikle.

Les mer

WEB Skisse i Schmidt Hammer Lassens masterplan for Breivika Molorota uai 1675x942

Danske arkitekter skal utvikle ny bydel i Bodø

26. april 2019

Det danske arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen skal utvikle området mellom Molorota og Breivika i Bodø sentrum. – Valg av arkitekt er gjort, sier byplansjef Annelise Bolland i Bodø kommune.

Les mer

Mats Martinussen og Håvard Engseth

Ønsker bidrag og innspill fra byens befolkning

18. februar 2019

Nå går startskuddet for ett av de største by-prosjektene i Bodø sentrum, et steg mot en helt ny bydel i Bodø. – Nå offentliggjøres tre arkitektforslag for området mellom Molorota og Breivika, sier arealplanlegger Mats Marthinussen i Bodø kommune.

Les mer

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen. Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post/nyhetsbrev fra utbygger og megler. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til e-postene våre.

Konsept, design og utvikling av lemon.no