Gå til hovedinnhold Gå til søk

Nå søker Molobyen i Bodø etter ny daglig leder

I 2018 ble daglig leder Håvard Engseth ansatt til å lede Molobyen-prosjektet i Bodø sentrum, og har siden da jobbet med planprosesser og områdeplanen for bydelen. – Vi skal nå over i en mer operativ fase, og vi søker derfor etter ny daglig leder, sier Engseth.

Daglig leder Håvard Engseth i Molobyen ser nå fram til en mer operativ stilling som prosjektleder for gjennomføring av byggetrinn. Her sammen med to av eierne bak Molobyen utvikling AS, Ellisiv Løvold og Morten Jakhelln.

Den nye fasen i Molobyen omhandler ifølge Engseth om å gå fra planprosesser og over til salg og bygging av boenheter.

– Jeg skal over i en mer operativ stilling med fokus på områdeplaner, detaljregulering og gjennomføring av byggetrinn, og vil fortsette som prosjektleder i Molobyen. Dette jeg ser fram til, sier Engseth.

I 2018 ble daglig leder Håvard Engseth ansatt til å lede til Molobyen-prosjektet, og står bak områdeplanen som ble godkjent høsten 2021. – Det har vært spennende og lærerike år med mange gode samarbeid, sier Engseth, her foran bydelen i mikroformat. (Foto: Christine Karijord)

Imponerende gjennomføring

For eierne bak Molobyen Utvikling AS har det vært flott å se hva daglig leder Håvard Engseth har klart å få til i byutviklings-prosjektet, og viser til en svært grundig og solid områdeplan for bydelen.

– Håvard ble ansatt for å drive fram prosjektet, noe han har gjort på en glimrende måte. Han har nådd mål som var satt på både kostnad og tid. I tillegg kunne vi gå rett på rammesøknad for byggetrinn én etter godkjent områdeplan, som var Håvards hovedoppdrag, sier leder for marked, relasjon og utvikling, Ellisiv Løvold i Løvold Solution.

Både Løvold, styreleder Morten Jakhelln i Christian Jakhelln AS og direktør Bernt Nordby Skøien i Clemens Eiendom har vært trygg på Engseths kvaliteter og grundighet i prosjekt-prosessene.

– Håvard går aldri på kompromiss, og har fulgt et moralsk kompass i fra dag én i Molobyen-utviklingen. Svært viktige egenskaper som gjenspeiler seg i prosjektet i dag, sier Løvold.

– Håvard har gjennom gode samarbeid, dialog og involvering levert på tvers av mange fagområder med imponerende kvalitet, sier Jakhelln.

Daglig leder Håvard Engseth i Molobyen ser nå fram til en mer operativ stilling som prosjektleder for gjennomføring av byggetrinn. Her sammen med to av eierne bak Molobyen utvikling AS, Ellisiv Løvold og Morten Jakhelln.

Unik lederjobb i kvalitetsprosjekt

Etter fire år med planlegging, arkitektkonkurranse, mulighetsstudier, medvirkningsprosesser, vind- og væranalyser, og deretter godkjent områdeplan – er nå Molobyen Utvikling AS på utkikk etter ny daglig leder.

– Vi har nå startet rekrutteringen til en spennende jobb som innebærer det overordnede ansvaret for realisering av Molobyen i Bodø, sier styreleder Bernt Nordby Skøien i Molobyen Utvikling AS.

Som daglig leder for Molobyen blir man ifølge Skøien prosjektets ansikt utad.

– Vi tilbyr nå en unik lederjobb i Nord-Norges mest spennende byutviklingsprosjekt. Molobyens visjon er å utvikle en hyggelig, mangfoldig og bærekraftig bydel for fremtiden, med mennesket i fokus. Som daglig leder er jobben å gjøre visjonen til virkelighet, sier styrelederen.

Nå er Molobyen utvikling AS på utkikk etter ny daglig leder. – Vi tilbyr nå en unik lederjobb i et Nord-Norges mest spennende byutviklingsprosjekt, sier styreleder Bernt Nordby Skøien i Molobyen utvikling AS, også direktør i Clemens Eiendom. (Foto: Clemens Eiendom)

FAKTA om MOLOBYEN:

  • Molobyen ligger mellom bystranda Breivika og småbåthavna i Bodø.
  • I løpet av de neste ti årene skal bydelen utvikles for bolig og næring.
  • Eierne bak Molobyen utvikling AS er Løvold Solution AS, Clemens Eiendom AS og Christian Jakhelln AS.
  • Områdeplanen er godkjent, og Molobyen er klar for videre utvikling.