Gå til hovedinnhold Gå til søk

Workshop: hjemmestudio

STED: Beddingen Kulturhus
VARIGHET: 2t
PRIS: gratis
ARRANGØR: RYK

DIY-workshop for komponister og låtskrivere som ønsker en praktisk innføring i verktøy og utstyr for hjemmestudio.Artist og produsent Kristine Hoff (MAUD) deler tips og triks til utstyr, teknikker og software/plugins.

En lavterskel workshop som passer for utøvere som vil bli kjent med verktøy for å produsere og utforske på egenhånd.Kristine Hoff er en nordnorsk artist, produsent, komponist og vokalist innen alternativ elektronisk popmusikk.

I vår slapp hun sitt selvproduserte debutalbum som mottok svært gode anmeldelser i både britisk, australsk og amerikansk musikkpresse. Flere av singlene på albumet ble spilt på radiostasjoner som NRK P3, Radio Nova og Amazing Radio (UK).

Hoff tar for tiden en mastergrad i elektronisk musikk ved Universitetet i Agder, der hun fordyper seg i prosessering av vokal. Hun har også en bachelorgrad i samme fagområde, og har i tillegg arbeidet med laptop-basert improvisasjon og teknikker som «live sampling» og «live remix».

Med sin DIY-tilnærming til studioproduksjon har Hoff opparbeidet seg bred kompetanse innen miksing, produksjonsteknikker og verktøy som tillater henne full kreativ kontroll over sitt eget prosjekt.

Hoff har spilt på festivaler som Insomnia, Trænafestivalen, Punktfestivalen, Bodø Jazz Open, Bendiks og på scener i byer som London, Oslo og Kristiansand.Når: Tirsdag 7. desember kl. 17:00

Sted: Beddingen Kulturhus

Tid: 17.00