Molobyen Mats Ellisiv Anders og Håvard scaled 2021 10 28 111924 uskarp bakgrunn

Breivika Utvikling

Løvold Solutions, Christian Jakhelln AS og Clemens Eiendom gikk for en tid tilbake sammen om et langsiktig utviklingsprosjekt, slo tre eiendommer sammen til én og ble enige om et treenig eierskap og opprettet selskapet Breivika Utvikling AS.

Utviklingsområdet er mellom Molorota og Bispeveien i Bodø sentrum. Her skal det over tid lages en helt ny bydel i Bodø. Målet for utviklingen er å skape en hyggelig, mangfoldig og bærekraftig byutvikling for fremtiden med mennesket i fokus.

Breivika Utvikling Bodø AS og Bodø Kommune har inngått en samarbeidsavtale for den videre planprosessen. Kommunen har utarbeidet et planprogram som setter føringer for utviklingen av området som omfatter en transformasjon fra næringsområde til en forlengelse av by-strukturen vestover.

MOLOBYEN TOMT KONTRAST
IMG Molorota tomten kontrast

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen. Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post/nyhetsbrev fra utbygger og megler. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til e-postene våre.

Konsept, design og utvikling av lemon.no