NETT Dronebilde Molobyen 2 foto drone nord scaled

Om Molobyen

Her skal vi utvikle moderne boliger og et bærekraftig bygulv. Molobyen blir hjemstedet for deg som både ønsker å bo tett på natur og med nærhet til bylivets opplevelser.

Bodø er en by med et rikt kulturliv og en spennende kulturarv. I Molobyen skal det dannes rom for å investere, skape og ta mer direkte del i byens unike kultur. Gjennom utsmykking, gatekunst, arrangementer og kunstinstallasjoner, vil vi skape et levende byrom som blomstrer også i mørketiden. Arbeidet går ut på å synliggjøre områdets unike historie og Molobyens nye karakter.

Det skal utvikles sosiale og lune byrom med torg og møblement som gir rom for at alle får mulighet til å delta på fysiske, kulturelle og sosiale arrangementer. Molobyens beliggenhet er helt unik med åpen sikt ut mot havet i sørvest og tett på Bodøs mest urbane smakebiter nordøst for tomten. Her befinner du deg tett på absolutt alt hva 5-minutters byen Bodø kan tilby.

Boligene vil plasseres tett på blant annet et stort parkområde, barnehage, lekeplass, spisesteder, by-strand, fotballbane, kulturscene og en befriende havutsikt. Fiske, padle, sykle, dykke og seile er noe av hva naturen her inviterer til. De litt mer eventyrlystne kan ta frem kite-surfing brettet etter jobb eller is-bade før morgenkaffen.

Vær blant de første til å motta nyheter om de første boligene i Bodøs nye kultur-bydel, ved å registrere din interesse i skjemaet nederst på siden:


Shutterstock 536848846
Screenshot 2020 06 29 at 11 19 12 kopi 2048x1348
WEB Skisse i Schmidt Hammer Lassens masterplan for Breivika Molorota uai 1675x942 jpg
NETT Dronebilde Molobyen 2 foto drone nord scaled
IMG 8503
Molobyen vinter 10

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen. Ved å melde deg på godtar du at vi sender deg e-post/nyhetsbrev fra utbygger og megler. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på lenken i bunnteksten til e-postene våre.

Konsept, design og utvikling av lemon.no